• Alles
  • (1)
    Zakelijk
  • (8)
    Evenement
  • (3)
    Lokaal nieuws

Hemelvaart editie Bites and Bikes in regio Velsen

donderdag 13 mei 12:00 uur

foto: pr

[VELSEN] Eén maand geleden is het initiatief Bites and Bikes gestart in Kennemerland. Zowel restaurants als bezoekers reageren enthousiast op deze culinaire, regionale fietsocht. Bezoekers ontdekken wekelijks mooie nieuwe plekken, waarbij iedere keer een ander heerlijk gerechtje gegeten kan worden. Na een week (binnen) werken, weer even gezond genieten in de buitenlucht. Nu wordt er met Hemelvaart uitgebreid naar Beverwijk, Velsen Zuid en IJmuiden.

In een tijd waar meer niet mag dan wel, heeft iedereen behoefte aan gezelligheid en genieten. Bitesandbikes.nl organisator Frank Böhm weet er alles van. Zijn muziek- en entertainmentbedrijf Flexcitement.com kwam in maart 2020 met een klap tot stilstand. “Mijn passie is verbinden, verbazen, verrassen en vermaken, en dit probeer ik in 2021 nog steeds. Van online entertainment met Popquiz.video tot de Surprise Drive In, altijd kijken wat wel nog mogelijk is. En aangezien nieuwe restaurants uitproberen altijd al mijn hobby was, en fietsen hierbij is gekomen, heb ik nu een culinaire twist gegeven aan mijn passie. Zo is Bites and Bikes ontstaan, een culinair avontuur waarmee de lokale horeca gesteund wordt.”

HEMELVAART Omdat er vraag was om ook een route op Hemelvaart te organiseren, wordt er in een nieuwe regio een speciale route georganiseerd, met vier nieuwe restaurants. Fietsen door Beverwijk en dan over de sluizen van IJmuiden of het pontje pakken is sowieso al leuk, maar het wordt helemaal mooi als ook je de haven meepakt en Velserbeek. Tussen 12.00 en 18.00 uur kan je aanstaande donderdag 13 mei Hemelvaart op pad, je meld je met je ticket bij de locaties en bepaalt zelf de volgorde.

Deelnemende restaurants aan deze speciale route:

Ome Pietje Eten & Drinken - Baanstraat 53C - Beverwijk

Brasserie Grand-Café De Smaeckkamer - Westerhoutplein 6 - Beverwijk

Theeschenkerij Velserbeek - Velserbeek 3 - Velsen-Zuid

Pluijm’s eetbare wereld - Halkade 17A - IJmuiden

Alle gerechten worden op facebook.com/bitesandbikesnl en instagram.com/bitesandbikesnl bekend gemaakt. De tickets zijn 25 euro per deelnemer en te vinden op www.bitesandbikes.nl/tickets.


deel deze activiteit