de film liga presenteert Ninjababy 2x .een noorse Film is een film die even rauw als grappig is en net als het leven zelf:

dinsdag 4 oktober 2022 19:00 t/m woensdag 21 september 11:15

04 oktober   FiGi / Liga Heuvelrug/Zeist 19.00   & 21.15

Nijababy,

Noorwegen   Yngvild Sve Flikke. 2021, 103 minuten

Met oa,   Kristine Kujath Thorp, Arthur Berning, Nader Khademi, Tora Christine Dietrichson, Silya Nymoen

e Noorse regisseuse Yngvild Sve Flikke onderzoekt in Ninjababy niet alleen wat het betekent om anno 2021 een jonge vrouw en een aanstaande moeder te zijn, maar ook wat de mogelijkheden van het medium film zijn. In nauwe samenwerking met schrijfster en tekenares Inga H. Sætre, op wier graphic novel ‘Fallteknikk’ (‘Valtechniek’) de film gebaseerd is, combineert ze live action met animatie en wordt de ‘ninjababy’ in de buik van Rakel een extra personage. Het resultaat is een film die even rauw als grappig is en net als het leven zelf: een verhaal over struikelen, vallen en opnieuw beginnen.

Locatie