Moeflonexcursie Wekeromse Zand
Moeflonexcursie Wekeromse Zand moeflons-wekeromse-zand - Armand Fanchamps

Moeflonexcursie Wekeromse Zand

donderdag 24 november 2022 7:30 t/m 9:30

WEKEROM - De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op zaterdag 24 september een moeflonexcursie op het Wekeromse Zand. In dit gebied loopt een populatie van zo’n 60 moeflons. Zij houden het zand levend en dynamisch op deze mooie zandverstuiving. Overdag houden ze zich het liefst schuil in het bos. De boswachter neemt je mee op zoek naar de moeflons en vertelt je meer over dit bijzondere dier. De natuur blijft onvoorspelbaar, dus de kans dat we de dieren zien is redelijk aanwezig, maar niet gegarandeerd. 

Vooraf online reserveren is noodzakelijk. 

Tijd: start om 7.30 uur. 

Duur: ca. 2 uur Deelname: 8,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 5,00 euro p.p., donateurs 3,00 euro op vertoon van een geldige GLK donateurspas. 

Tip van de boswachter: Stilte tijdens de tocht is noodzakelijk. Deelnemers dienen er rekening mee te houden dat een deel van de wandeling door mul zand gaat. Deze wandeling is minder geschikt voor kleine kinderen. Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/excursies.

Locatie