MEET & GREET MARIKEN HEITMAN

zaterdag 21 mei 2022 14:30 t/m 15:30

Zaterdag 21 mei 2022 om 14.30 uur brengt Mariken Heitman, de winnares van de Libris Literatuur Prijs 2022, een bezoek aan Kennemer Boekhandel. U kunt deze nieuwe literatuursensatie ontmoeten en uiteraard zal Heitman exemplaren van haar boeken signeren. Wormmaan, onlangs bekroond met de Libris Literatuur Prijs 2022, gaat over Elke die na tegenslag op haar werk met een vergeten erwtenras naar een Waddeneiland vertrekt. Ze wil de erwt, een tweeslachtig ras dat zich nauwelijks heeft laten sturen, terugbrengen naar zijn wilde kern. Elke realiseert zich dat zij gewassen vormt zoals de maatschappij háár probeert te vormen. Wie of wat blijft er over als je alles afpelt dat door anderen aan je werd opgedrongen?

Locatie

  • Kennemer Boekhandel
    Kleverparkweg Kleverparkweg
    2023ca
    Haarlem