pasteltekening Elske Hoen
pasteltekening Elske Hoen Elske Hoen

workshop Moeiteloos Creëren

vrijdag 24 juni 2022 9:30 t/m 9:30

Het leven is zo gemakkelijk als jij jezelf toestaat. Het leven kan vloeiend, stromend en ontspannen zijn. Je kunt moeiteloos leren creëren, als je begrijpt hoe het proces werkt. En ook vervelende emoties en gebeurtenissen geven daar een positieve bijdrage aan. Voor mij is er letterlijk een hele nieuwe wereld open gegaan, sinds ik meer en meer ben gaan begrijpen én toepassen hoe ik mijn leven wél kan besturen. En hoe ik in een ontspannen stroom kan zijn en op een ontspannen manier mijn leven kan leven. Dat brengt mij heel veel rust en ruimte. Graag deel ik deze nieuwe wereld en hoe het scheppingsproces van het leven werkt met jou. Wil jij het moeiteloos creëren leren kennen en op een creatieve manier ervaren? Doe dan mee met deze workshop. Je vind meer informatie op: https://www.vitaalkunst.nl/aanbod/moeiteloos-creeren-workshop/

Locatie

  • Vitaalkunst
    Nienke van Hichtumstraat 20
    6708se
    Wageningen