BoekStart-uurtje in de Bibliotheek
BoekStart-uurtje in de Bibliotheek de bibliotheek

BoekStart-uurtje

vrijdag 1 juli 2022 9:00 t/m 10:00

Onze BoekStartcoach organiseert een gezellig uurtje in de bibliotheek, voor ouders met jonge kinderen. We gaan samen voorlezen, boekjes bekijken, liedjes zingen en een spelletje doen. Én er is gelegenheid om met andere ouders ervaringen uit te wisselen. Samen een knisperboekje of een boekje met geluiden bekijken, daar leert je kindje veel van. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek. En het verhoogt de concentratie. Allemaal zaken waar jouw kindje een leven lang plezier van heeft. Bovendien versterk je de band tussen jou en je kind, als je samen een boekje bekijkt, plaatjes aanwijst en benoemt, versjes leert en verhaaltjes vertelt. Kom je ook? De BoekStart-uurtjes zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders of grootouders. Oudere broertjes of zusjes of andere mensen die meer willen weten over voorlezen aan jonge kinderen zijn ook van harte welkom. Deelnemen is gratis en aanmelden is niet nodig.

Locatie

  • Bibliotheek
    Europalaan
    postcode
    Renkum