Café Vrijdenken

vrijdag 1 juli 2022 10:30 t/m 12:00

Welkom bij Café Vrijdenken op Vrijdag 1 juli 2022

Herdenking afschaffing van de slavernij

 

Voor deze ochtend hebben we een spreker van het comité 30 juni / 1 juli Keti Koti (verbreken van de ketenen) uitgenodigd. Op 1 juli wordt de afschaffing van de slavernij herdacht. Veel mensen staan hier niet bij stil omdat ze er niet bekend mee zijn. Daarom willen we in het Café hier aandacht aan besteden. 

 

Café Vrijdenken op Vrijdag is op de eerste vrijdag van de maand. U en alle inwoners van Amersfoort en omgeving zijn van harte welkom van 10.30 uur tot 12.00 uur om elkaar te ontmoeten, koffie/thee te drinken en in gesprek te gaan. 

 

Locatie

We ontmoeten elkaar wederom op een mooie plek in de natuur:

Theetuin De Heyligenberg

Heiligenbergerweg 1A in Leusden

 

De Theetuin bereikt u door op de Heiligenbergerweg de Lockhorsterweg in te slaan en neem daarna de tweede ingang. U kunt parkeren op het terrein met de auto of fiets en bus 17 stopt vlakbij de Theetuin. U bent van harte welkom en de koffie/thee staat voor u klaar!

De coronabasisregels zijn niet meer van toepassing. Maar toch, bij (mogelijke) besmetting of verkoudheid: blijf thuis!

 

Terugblik op het Café van Vrijdag 3 juni 2022

Het thema was deze ochtend ‘Het Humanistisch gedachtengoed’. Na de inleiding van Ria Olthof van de activiteitencommissie van HV gaven de gasten met een woord, term aan wat zij hieronder verstaan en hier is het volgende beeld van ontstaan.

 

Café Vrijdenken op Vrijdag is een initiatief van het Humanistisch Verbond en Humanitas Eemland. Wilt u meer weten over dit initiatief, stuur dan een mail naar activiteiten@humanistischverbond-eemland.nl of kom langs!

 

 

Locatie