Twice a Lady
Twice a Lady Eigen foto

Twice a Lady

vrijdag 23 september 2022 15:00 t/m 17:00

Een ’trip down memory lane’. Gerda Bruining en Connie van Koningsbrugge zorgen met hun repertoire voor een feest der herkenning! Als ‘Twice a Lady’ zingen ze muziek uit de jaren 40 tot 70 van de vorige eeuw, in het Nederlands en in het Engels. Een muzikaal reisje naar je jeugdjaren met nummers van Rob de Nijs (Ritme van de Regen), Anneke Grönloh (Brandend Zand), Willeke Alberti (De glimlach van een kind), Harry Bannink (We benne op de wereld), Lou Bandy (Louise zit niet op je nagels te bijten), Eddy Christiani (Spring maar achterop), The Ramblers (Weet je nog wel die avond in de regen), De Jantjes (Omdat ik zoveel van je hou), The Everly Brothers (Bye bye Love), The Blue Diamonds (Ramona), Louis Prima (Buona Sera), The Andrews Sisters (Bei mir bist du Schöh) en nog veel meer.Kom nog een keer genieten van de muziek van toen en zing zachtjes mee… (of hardop).

Kaarten kosten 10 euro, te koop via torenlaantheater.nl

Locatie

  • Torenlaan Theater
    Torenlaan 38
    3701vk
    Zeist