Afbeelding
Bibliotheek Veenendaal

De Fabriek op Zondag: Sporten met een beperking

zondag 19 maart 2023 14:00 t/m 16:00

Sport zou inclusief en dus voor iedereen toegankelijk moeten zijn. In Veenendaal hebben gelukkig al heel veel verenigingen hun sport toegankelijk gemaakt voor mensen met een fysieke of geestelijke beperking. In samenwerking met Anco van den Berg, Sportservice en verschillende sportverenigingen in en om Veenendaal organiseert Bibliotheek Veenendaal een gratis sportfeest voor iedereen! Op zondag 19 maart tussen 14.00 - 16.00 uur kan je bij De Cultuurfabriek terecht voor dit sportieve evenement. 

De middag wordt geopend door Martijn Beek, wethouder Sport van gemeente Veenendaal, en andere prominente personen in de (para)sport. 

Bezoekers kunnen zelf sporten uitproberen of naar demonstraties komen kijken. Sporten en verenigingen die deze middag aanwezig zijn: showdown voor mensen met een visuele beperking, para-badminton via Badminton Duovereniging Veenendaal, G- Korfbal via SKF, G team van VV-VRC, frame-voetbal via De Merino’s, G- Hockey, jazzballet via Argos en een presentatie door Veenendaler Jelle Threels van het Nederlands Dovenelftal (voetbal – WK deelnemer).  

Locatie