Open Dag bij
Open Dag bij "De Harmonie" "De Harmonie"

Open Dag bij “De Harmonie”

zondag 19 maart 2023 14:00 t/m 16:30

Geniet jij ook zo van muziek in de stad? Lijkt het je leuk om een instrument te bespelen of ben je als ervaren muzikant op zoek naar een orkest? Ben je benieuwd naar wat “De Harmonie” allemaal doet? Kom dan naar de open dag van Stedelijke Muziekvereniging “De Harmonie” Wageningen! Tijdens deze dag valt er van alles te doen voor jong en oud. Zo zijn er muzikale optredens, kun je instrumenten uitproberen en alles vragen over lessen, orkesten en optredens. Ook voor het Orkest zijn we hard op zoek naar nieuwe muzikanten, met name zwaar koper en slagwerk. De open dag is op 19 maart van 14:00 tot 16:30 in het verenigingsgebouw van “De Harmonie”, Nudepark 175 in Wageningen. Voor meer informatie over onze vereniging kun je kijken op www.harmoniewageningen.nl.

Kom de muziek beleven!