Wim Tromp, eigenaar van Zuivelhoeve by Kaashuis Tromp Bloemendaal.
Wim Tromp, eigenaar van Zuivelhoeve by Kaashuis Tromp Bloemendaal. Jaap Lotstra FotoGrafisch - jaaplotstra.nl

Zuivelhoeve by Kaashuis Tromp Bloemendaal genomineerd voor Sterkste Schakel

Bloemendaal

BLOEMENDAAL Zuivelhoeve by Kaashuis Tromp Bloemendaal is onlangs genomineerd voorde Sterkste Schakel Verkiezing Kennemerland, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid.

De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sterkste Schakel Kring in samenwerking met het zakenmagazine Rijnstreek Business. De Sterkste Schakel Verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de regio Kennemerland, wordt in 2021 alweer voor de achttiende de keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

ERKENNING Zuivelhoeve by Kaashuis Tromp Bloemendaal is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in standhouden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen. “Wij zijn geen kaasspeciaalzaak, maar een speciale kaaszaak. Al bijna 25 jaar zitten wij met onze winkel in het dorpscentrum van Bloemendaal. Met bijna vierhonderd soorten kaas in een kleine winkel van maar 35m2 is er voor ieder wat wils en altijd wat te proeven. Als je weet wat je eet, dan proef je meer”, aldus Wim Tromp, eigenaar van Zuivelhoeve by Kaashuis Tromp Bloemendaal.

FINALE De sectoren waarin gestreden wordt bij de verkiezing zijn Detailhandel Food en Non-food, Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Toerisme, Horeca,Recreatie & Groothandel en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit oud winnaars van vorige edities. De finale is in het najaar van 2021 en wordt gehouden in een mooie locatie in de regio. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2021 mag noemen.

Meer informatie over de verkiezing staat op www.sterksteschakel.nl.

advertentie

Meest gelezen