Afbeelding
Archief

Bloemendaalse Kruitvat opent na metamorfose weer haar deuren

Bloemendaal

BLOEMENDAAL Inwoners uit Bloemendaal en omgeving kunnen voor alle gezondheids- en beautyproducten vanaf vandaag weer terecht bij de volledig aangepaste Kruidvat-winkel aan de Bloemendaalseweg 56. De winkel heeft een volledige metamorfose ondergaan en is hierdoor nog overzichtelijker ingedeeld, waardoor klanten gemakkelijk hun weg kunnen vinden. 

 Winkelmanager Lucie Nelis is blij dat de vernieuwde winkel weer open is en is enthousiast over het resultaat. “Ik ben erg trots op de inspanningen van ons team en op de vernieuwingen in de winkel. We zijn benieuwd naar de reacties van klanten en wat zij vinden van onze overzichtelijke indeling en frisse uitstraling. Klanten kunnen in de vernieuwde winkel met veel plezier winkelen met het vertrouwde voordeel van Kruidvat. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Bloemendaal en omgeving van harte uit om een kijkje te nemen in onze compleet vernieuwde winkel!”

Alle producten uit het gevarieerde Kruidvat-assortiment worden in de vernieuwde winkel op een overzichtelijke manier gepresenteerd, in een omgeving herkenbaar aan zijn frisse kleur. Er zijn vijf verschillende gebieden in de winkel: health, baby, beauty, verzorging en een deel voor onder andere etenswaren en huishoudproducten. Er is een breed aanbod van gezondheidsproducten en uiteraard geeft een gediplomeerd drogist hier graag vakkundig advies over. Daarnaast vinden klanten de wekelijkse aanbiedingen en acties direct aan het begin én in het hart van de winkel. De klant ervaart meer gemak bij het winkelen door ruime overzichtelijke gangpaden en nieuwe heldere LED-verlichting.

advertentie

Meest gelezen