Peper's Pannekoekenhuis sluit na 49 jaar haar deuren op het Kopje van Bloemendaal.
Peper's Pannekoekenhuis sluit na 49 jaar haar deuren op het Kopje van Bloemendaal. Mariëlle Tukker / BDU Archief

Peper’s Pannekoekenhuis gaat stoppen na 49 jaar: ‘balans niet meer in evenwicht’

Bloemendaal

BLOEMENDAAL Peper’s Pannekoekenhuis gaat na 49 jaar stoppen en sluit binnenkort haar deuren op het Kopje van Bloemendaal. 

Het Pannekoekenhuis is sinds 1973 gevestigd op het Kopje, en daardoor een aangename stop voor vele fietsers, wandelaars en andere recreanten, maar ook Bloemendalers wisten het populaire restaurant met regelmaat te vinden. Dat blijkt ook uit de vele reacties op sociale media waarop het Pannekoekenhuis haar besluit toelicht. “Het was een hele moeilijke keuze, maar de balans tussen ons bedrijf en ons privéleven is helaas niet meer in evenwicht”, laten eigenaresses Elly, Thamar en Myrthe Peper weten.

Het pannekoekenrestaurant was inmiddels overgegaan op de derde generatie Peper. In juni dit jaar brachten we nog een bezoekje aan dit bijzondere restaurant op het Kopje. Lees dat interview hier.

Het restaurant is nog open tot en met zondag 19 december, op vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. “We zouden het super leuk vinden als je nog een keer bij ons komt eten. Dus reserveer snel, vol is vol...”

advertentie