De Inbody health scan is een belangrijk onderdeel voor Bianca om deelnemers goed te kunnen begeleiden.
De Inbody health scan is een belangrijk onderdeel voor Bianca om deelnemers goed te kunnen begeleiden. Mariëlle Tukker

Gezond en fit de zomer in: ‘Na bodyscan geef ik een uitgebreid advies over je persoonlijke lichaamanalyse’

Zandvoort

ZANDVOORT Komende zomer weer fit en vitaal voor de dag komen? Het liefst wat kilo’s lichter? Voeding en Fit Lifestyle coach Bianca Daalhuizen helpt daarbij, met haar nieuwe praktijk aan huis in Zandvoort. “Om een gezond leefstijl te creëren moet alles in balans zijn, ik help deelnemers om optimaal vorm aan hun gezondheid te geven.”

Haar praktijk doet bij binnenkomst al denken aan een zenruimte. Een ruime frisse ruimte met aan de zijkant een aantal apparaten. “Als mensen hier voor het eerst binnenkomen, doe ik altijd eerst een InBody health scan. Met deze gegevens kan ik gelijk zien wat iemands huidige conditie is, herkennen van (oude) blessures, vochtbalans, bloeddruk, vetmassa en spiermassa. “Samen met een uitgebreid intakegesprek”, zo legt Bianca uit. “ Kunnen de gegevens van je lichaamssamenstelling op een resultatenblad, helpen het om de hoofdzaken van eventuele gezondheidsproblemen te vinden. Hierdoor kan ik nog beter een persoonlijk voedings- en bewegingsplan voor elke deelnemer samenstellen.”

Begeleiding Bianca’s passie voor sport en een gezonde lifestyle is al vroeg ontstaan. Toen ze jong was schaatste ze in de jeugdtop. “ Hier is de interesse in sport en het verbeteren van je gezondheid ontstaan”, vertelt ze enthousiast. “Ik heb lange tijd op locatie cliënten begeleidt. Mede door corona, heb ik onlangs de stap gezet om mijn praktijk vanuit huis op te starten, zodat ik vanaf hier mensen nog beter kan begeleiden.”

Lifestyle challenges is voor iedereen die heerlijk die optimaal aan zijn gezondheid wilt werken! Met het lifestyle challenge programma kan je zowel individueel als in groepstraining meedoen. Iedere deelnemer krijgt na een uitgebreide Inbody scan, een berekening van de dagelijkse energiebehoefte, een persoonlijk voeding- en bewegingsprogramma, om zo aan zijn persoonlijke doel te werken.

Darmgezondheid Is een preventieve leefstijlcoaching, wat een goede bijdrage aan je gezondheid kan betekenen. Gezonde darmen zijn onmisbaar o.a voor een goed immuunsysteem. In deze cursus leer je in 6 weken hoe je gezonde voeding kan toepassen, het verbeteren van je gezondheid in combinatie met een verantwoord bewegingsprogramma.

One day retraite Voor wie die eens een dagje wil proberen of er ‘gewoon’ even tussenuit wil, biedt ze de ‘One day lifestyle retraite’ aan. “Deze dag staat geheel in het teken van je eigen persoonlijke leefstijl. Deelnemers ervaren hoe zij met wat kleine aanpassingen hun lifestyle al kunnen verbeteren.”

Informatiedagen Als lifestylecoach geeft Bianca met regelmaat informatiebijeenkomsten in haar praktijk. Onder andere over lifetyle challenge programma en over darmgezondheid.

Are you ready to change now?
Meer informatie is te lezen op www.voedingenfitlifestylecoach.nl. In februari zijn informatie- dagen gepland en deze zijn te vinden in de agenda op de website.

advertentie

Meest gelezen