Echtpaar Peter en Ineke Smits zoeken een opvolger
Echtpaar Peter en Ineke Smits zoeken een opvolger Lenna van den Haak

Echtpaar Smits zoekt opvolger voor Zandvoorts Wellnesscentrum

Zandvoort

ZANDVOORT Ze worden een dagje ouder en daar hoort een pensioen bij. Peter en Ineke Smits, van SmitS Health & Wellness, zoeken een opvolger voor hun Zandvoortse wellnesscentrum. Het echtpaar, dat al 54 jaar getrouwd is, heeft hun leven lang altijd gewerkt en is klaar om afscheid te nemen van hun werkzame leven. “Het is tijd om te genieten van andere dingen dan werk. Nu we nog gezond zijn, willen we nog meer uit het leven halen,’’ aldus Ineke Smits.

Peter (75) en Ineke (72) hebben al 13 jaar een goedlopende wellness gelegen aan de Hogeweg in Zandvoort. Klanten kunnen hier 6 dagen in de week terecht voor verschillende behandelingen. De prioriteit ligt vooral op slenderen, onbelast bewegen door middel van elektrisch aangedreven banken waar je oefeningen op doet. Tevens staat het gezondheidscentrum bekend om de  cryolipolysebehandelingen. Hiermee kun je plaatselijk vet verbranden door middel van een kou- en warmtebehandeling. Andere behandelingen die de wellness aanbied zijn paraffinepakkingen voor handen en voeten, een zonnebank en extern massagebehandelingen van holistisch therapeut Angel Touch bij Nursen Clark en pedicure behandelingen van Annelies (Schoonheid aan Zee).

POTENTIE De zaak te koop aanbieden gaat met pijn in het hart, want de zaak, de klanten en de gezelligheid gaan ze zeker missen. Maar er is meer in het leven. “We willen meer tijd spenderen met zijn tweeën maar ook met de kleinkinderen en de rest van de familie. Alles stond in het teken van de wellness, dus een weekendje weg of er even tussenuit was geen optie. Nu we nog gezond zijn en de zaak financieel lekker draait, zoeken we een opvolger. We hopen dat deze de formule zo overneemt dat de vaste klanten er kunnen blijven komen. Wat niet wegneemt dat er zeker nog potentie zit in het wellnesscentrum. Denk aan een mooie juicebar en een diëtiste die hier praktijk houdt. Er is ruimte voor externe uitbreiding. Er zijn mogelijkheden te over, alleen wegens onze leeftijd zit het er gewoon niet meer in om uit te breiden en om sowieso door te gaan.’’

Voor meer interesse over overname van SmitS Health and Wellness, kun je bellen naar 06-19413733 of mail naar: info@slenderyouzandvoort.nl of kijk op www.slenderyouzandvoort.nl.

Afbeelding
advertentie

Meest gelezen