Annette Molkenboer mag zich een jaar lang Bloemendaler van het Jaar noemen.
Annette Molkenboer mag zich een jaar lang Bloemendaler van het Jaar noemen. Gemeente Bloemendaal

Annette Molkenboer is Bloemendaler van het Jaar

Bloemendaal

BLOEMENDAAL Op 1 maart -Nationale Complimentendag- is Annette Molkenboer-Hamming uitgeroepen tot Bloemendaler van het Jaar 2021. Burgemeester Elbert Roest overhandigde haar de penning die speciaal voor deze gelegenheid is ontworpen en roemde haar ‘niet aflatend enthousiasme en inzet voor diverse projecten in de gemeente. Altijd met als doel mensen te verbinden en iedereen te laten meedoen in de maatschappij.’

Er werden vijf genomineerden voorgedragen voor de titel Bloemendaler van het Jaar. De adviesraad BloemendaalSamen heeft uit de voordrachten unaniem gekozen voor Annette Molkenboer. De adviesraad meent ‘dat ze zich op voorbeeldige wijze verdienstelijk heeft gemaakt voor zowel de gemeente Bloemendaal als haar inwoners. Het project ‘Godfried Bomans herleeft in Bloemendaal’, ter gelegenheid van de 50ste sterfdag van Bomans, heeft niet alleen binnen de gemeente voor mooie activiteiten gezorgd waarbij haar inwoners zijn betrokken, maar ook de gemeente Bloemendaal is op een positieve wijze op de kaart gezet in de omringende gemeenten’. Daarnaast is Annette Molkenboer al jaren actief bestuurslid van De Stampertjes in Bloemendaal, een organisatie die al 25 jaar respijtzorg biedt in de vorm van kleinschalige opvang van kinderen met een beperking, ontwikkelingsachterstand en kinderen uit kwetsbare gezinnen. Ook is ze lid van het bestuur van stichting De Ark in Bloemendaal, een project waarbij mensen met een verstandelijke beperking en/of achterstand tot de arbeidsmarkt werkzaam zijn.

CRITERIA Om voor de eretitel Bloemendaler van het Jaar in aanmerking te komen is er een aantal criteria. De persoon/organisatie:
onderscheidt zich door iets bijzonders te doen ten gunste van de inwoners van Bloemendaal. Heeft zich verdienstelijk gemaakt voor de gemeente en/of de inwoners van Bloemendaal. Vervult een voorbeeldfunctie en komt bij voorkeur uit Bloemendaal. De Bloemendaler van het Jaar ontvangt een erepenning die speciaal voor deze gelegenheid ontworpen is door Francien Valk, zij is een ontwerper uit Vogelenzang.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie

Meest gelezen