Ook simulators zijn bij het circuit aanwezig.
Ook simulators zijn bij het circuit aanwezig. Wijnand Burger/BDU

Zandvoorters als eerste uitgenodigd op circuit

Zandvoort

ZANDVOORT Voor het geweld van de Formule 1 race losbarstte mochten alle inwoners van Zandvoort een kijkje nemen op het circuit. Dat kon op donderdag 1 september vanaf 18.00 uur. 

Vanaf de tribunes konden zij de monteurs zien sleutelen in de pitstraat. Ook is er een evenemententerrein met een reuzenrad. Een diskjockey draait muziek. Natuurlijk is er de Fanshop van Max Verstappen, waar van alles te koop is. Maar ook andere winkeltjes verkopen raceartikelen.

Je kunt in een simulator met anderen over het circuit racen, waarbij je de g-krachten van een racewagen kunt voelen. Ook kan je digitaal op de foto met Max Verstappen en je kan een foto laten maken op een podium en met een fles champagne zwaaien als race winnaar. Je kunt concentratieoefeningen doen, die een coureur moet maken en je kunt als racemanager een race begeleiden. Bij binnenkomst krijg je een muntje. Dat dient als statiegeld voor je blikje of drankje. Bij inleveren krijg je het weer terug. Zo houden ze het terrein schoon en wordt het de groenste Grand Prix ooit.

Op de foto als winnaar.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie

Meest gelezen