Afbeelding
Foto Pexels

Gebruik deze tips bij het kopen van t-shirts met lange mouwe

Partnercontent

Iemand zei ooit: “Kleed je zoals je aangesproken wilt worden!” We kunnen het niet helpen om akkoord te gaan met dit schijnbaar moeilijke maar nogal belangrijke advies. Onze kleding zegt namelijk meer over ons dan we ooit zouden kunnen bevatten, en dat is precies waarom we ze moeten sturen en afstemmen op wie we werkelijk zijn. Klinkt ontmoedigend? Nou, dat is het niet. Want met slechts een paar dingen uit je kast kun je je stijl aanzienlijk verbeteren! Mannen kunnen dit bijvoorbeeld goed doen met t-shirts met lange mouwen. Heb je ze nog niet? Koop ze dan met de volgende tips!

Kleuren

Veel mensen houden van neutrale kleuren en niets anders, dus je zult shirts met lange mouwen vooral in deze tinten zien. Aan de andere kant zijn sommigen constant aan het experimenteren om een kleur te vinden waar ze van houden, of volgen ze gewoon het hele jaar door nieuwe trends. Er is geen goed of fout als het gaat om een van beide, maar alleen een kwestie van keuze. Je wilt op een dag niet je spiegelbeeld zien en beseffen dat een heel duur t-shirt dat je hebt gekocht in een kleur was waardoor je ofwel te veel opvalt of je persoonlijkheid dof maakt.

Lichaamsbouw

De grootste fout die mannen maken bij het kiezen van een kledingstuk, is dat ze geen aandacht besteden aan hoe hun lichaam is gebouwd. Mode is nooit one-size-fits-all, letterlijk en figuurlijk. Dus waarom iets kiezen alleen maar omwille van het? Lichaamstypes zijn niet alleen voor vrouwen! Zoek de verschillende soorten op die er zijn met een simpele Google-zoekopdracht en geef jezelf een voorsprong. Als je wat extra hulp nodig hebt, schroom dan niet om de fashionista van je groep erom te vragen. Bij het kopen van een t-shirt lange mouwen moet je ook altijd een meetlint bij de hand houden! 

Stijl

Ben je het soort persoon dat graag comfort verkiest boven stijl? Of ben je het soort dat ervan houdt om op de hoogte te blijven van de huidige trends en zich daaraan aan te passen? Stel jezelf deze vragen zodat het t-shirt dat je kiest een directe weerspiegeling van jou is en je je niet misplaatst voelt om het te dragen. Als je er niet uit kunt komen wat je echt leuk vindt, bel dan een van je vrienden voor hulp. Probeer vervolgens een paar stijlen die je al hebt en ontdek wat echt voor jou werkt.

Stof

Er zijn bepaalde stoffen waar je vanaf wilt blijven als je een specifiek lichaamstype hebt, vooral vanwege de manier waarop ze om je heen vorm krijgen. Het volgende dat telt als het om stoffen gaat, is de tijd van het jaar. Verschillende seizoenen vragen om verschillende materialen, en je kunt op de warmere dagen zeker niet dood worden betrapt met een niet-absorberend t-shirt. Je zou kunnen overwegen om een t-shirtcollectie samen te stellen die geschikt is voor elk seizoen. Kies puur katoen of linnen voor de zomer, gebreide stoffen voor de winter en synthetische materialen voor de moesson.