Afbeelding
Foto Unsplash

Waarom kiezen voor een regendouche als je de badkamer gaat renoveren?

Partnercontent

Omdat ze in allerlei maten en merken verkrijgbaar zijn, zijn de inloopdouche en de regendouche steeds populairder en daarmee overal verkrijgbaar. Na een lange dag werken kan het moeilijk zijn de juiste te kiezen om je thuis een weldadig bad te geven. Je moet een regendouchekop krijgen die niet corrodeert, eentje die je badkamer een sjiek uiterlijk geeft, en eentje die je ‘s morgens wakker maakt en je de energie geeft om naar je werk te gaan.

Kwaliteiten van een uitstekende regendouchekop

Je moet met een regendouchekop in de regen kunnen douchen zonder echt in de regen te staan. De grootste regendouchekop moet de volgende eigenschappen hebben als je van plan bent er een te installeren.

Hij moet verschillende smalle, ronde of vierkante gaten hebben waarin het water soepel, gestadig en gelijkmatig kan stromen. Maar dit is niet voldoende. Het moet voorzien zijn van pulserende voorzieningen die het water in de vorm van druppels laten stromen. Ook moet de douchekop gemaakt zijn van andere materialen dan staal, chroom en messing.

Als het versleten raakt, moet het eenvoudig te vervangen zijn

Het losschroeven van het oude systeem en het installeren van het nieuwe moeten de enige bewerkelijke stappen in de vervangingsprocedure zijn.

Er moeten keuzemogelijkheden in zitten die je kunt veranderen. Met een verstelbare regendouchekop kun je de straal in een stand zetten die voor jou comfortabeler is om te gebruiken. Dit impliceert dat een verstelbare douchekop een kenmerk moet zijn van een flexibele hals, zodat je hem in elke gewenste stand kunt zetten. Bovendien moet er een arm bij zitten die in hoogte en hoek versteld kan worden. Vergeet ook niet te kijken naar een draaibare douchekop, want daarmee kun je de straalhoek veranderen. je kunt jouw vragen natuurlijk altijd bij een expert neerleggen, hij of zij helpt je graag!

advertentie