Afbeelding
Foto: Pexels

Heb jij dringend rechtshulp nodig?

Partnercontent

Een conflict kan plotseling ontstaan en het kan een eeuwigheid duren om dit conflict tot een goed einde te brengen. Veel mensen die in juridische problemen komen, weten niet goed wat zij moeten doen. Daardoor kunnen zij dingen doen die schadelijk zijn en bovendien maken zij geen aanspraak op rechten die wellicht voor hen gelden. Vandaar dat het goed is om te weten wat je kunt doen wanneer je met iemand in conflict raakt over een juridische kwestie. Er is namelijk altijd hulp te vinden, je moet alleen even weten waar je je moet melden. Vandaar dat wij je graag meer willen laten zien van de mogelijkheden die Univé te bieden heeft. 

Hulp wanneer jij het nodig hebt

Rechtshulp wanneer jij het nodig hebt, vind je bij de mensen van Univé. Je kunt hier terecht voor rechtshulp on demand. Dat betekent dat je op de site van deze verzekeraar kunt kijken en daar de online check kunt doen. Aan de hand van een aantal vragen, wordt gekeken of jij in aanspraak komt voor de juridische hulp die je hier kunt vinden. Blijkt dit het geval te zijn, dan kun je gebruikmaken van de rechtshulp van Univé. Je kunt een bericht sturen en binnen vierentwintig uur zal een jurist contact met je opnemen. Deze zal een afspraak met je plannen zodat jullie de zaak grondig door kunnen nemen. Vervolgens worden de stappen gepland die gezet moeten worden. Het kan zijn dat dit tot een zaak zal leiden, maar kan het conflict op een andere manier worden opgelost, dan zal dat ook niet nagelaten worden. 

Op welke gebieden kun je ondersteuning krijgen?

Univé biedt diverse pakketten aan waarmee jij juridische hulp kunt krijgen wanneer je het nodig hebt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan werk en inkomen. Heb jij een probleem met je werkgever en komen jullie er niet goed uit? Dan staat er een jurist voor je klaar om je bij te staan. Hetzelfde geldt voor wanneer je in de clinch ligt met je huurbaas. Met het wonen en kopen pakket, kun je gelijk raad inwinnen bij iemand die veel kaas gegeten heeft van deze problematiek. Het enige wat je hoeft te doen, is even naar de site van Univé te gaan en daar te kijken hoe je met jouw jurist in contact kunt komen. 

Ook voor zelfstandigen zonder personeel

Werk jij als zzp’er? Dan is de rechtshulp on demand verzekering voor zelfstandigen interessant voor jou. Hiermee kun je deals die jij met je klanten sluit, goed laten nalopen door iemand die verstand van zaken heeft. Zo kun jij je klanten nog beter helpen en kom je zelf niet voor vervelende verrassingen te staan. Bekijk de mogelijkheden even op de site van Univé en kies de verzekering die het beste bij jou past.

advertentie

Meest gelezen