Openluchttheater Caprera heeft een succesvol seizoen achter de rug.
Openluchttheater Caprera heeft een succesvol seizoen achter de rug. Peter van Heun | pr

Caprera sluit succesvol seizoen af: ‘nooit eerder zoveel bezoekers als dit jaar’

Bloemendaal

BLOEMENDAAL Na vijf maanden, 75 voorstellingen en bijna 60.000 bezoekers, sluit Openluchttheater Caprera het seizoen af. “Wat een fantastische zomer hebben wij gehad. Nooit eerder hadden wij zo veel bezoekers als dit jaar! En dat na twee moeizame coronajaren. Het was een feest en een genoegen om jullie allemaal weer op onze tribune te zien”, aldus Lode van Piggelen, directeur van Caprera.

“Wat hebben we genoten van alle concerten, (jeugd)theatervoorstellingen, wandelingen, colleges en festivals. We namen afscheid van De Dijk en verwelkomden een hele reeks aan talentvolle nieuwe artiesten. We presenteerden ons eerste eigen ‘wandelfestival’, maakten een jeugdvoorstelling in het bos en programmeerden voor het eerst 12 grote popshows op de zaterdagmiddag, waar veel kinderen en families op af kwamen. Kortom, we hebben gelukkig weer kunnen doen wat we het liefste doen: bijzondere belevenissen creëren op een van de mooiste plekjes in de natuur”, aldus van Piggelen.

WINTERSLAAP Het openluchttheater gaat nu een paar maanden in winterslaap, maar het wandelpark blijft het hele jaar open voor mooie wandelingen (mét of zonder hond). En het is misschien een beetje vroeg, maar de liefhebbers kunnen al wat in hun agenda zetten. Op zondag 18 december gaat het openluchttheater nog héél even open voor Kerst in Caprera. Een feestelijke, kleinschalige kerstmarkt met marktkraampjes, warme choco en glühwein, live muziek en allerlei leuke activiteiten voor kinderen.

Bij Caprera zijn ze achter de schermen alweer druk bezig met de plannen voor volgend seizoen. Dat belooft een bijzonder seizoen te worden, want in 2023 bestaat het theater 75 jaar.

advertentie

Meest gelezen