De clubs met de meeste stemmen in regio Zandvoort tijdens de Club is Koning-Verdubbelaar-weken bij de supermarkt.
De clubs met de meeste stemmen in regio Zandvoort tijdens de Club is Koning-Verdubbelaar-weken bij de supermarkt. Vomar Zandvoort

Vomar Voordeelmarkt steunt clubs in Zandvoort met een financieel extraatje

Zandvoort

ZANDVOORT Vorige week zaterdag werden Basketbalvereniging The Lions, Scouting The Buffalo’s en Scouting Stella Maris – St. Willibrordus in het zonnetje gezet bij Vomar Zandvoort. Deze clubs behaalden de meeste stemmen in regio Zandvoort tijdens de Club is Koning-Verdubbelaar-weken bij Vomar. Daarmee hebben zij een mooi geldbedrag voor de clubkas gewonnen. 

Vrijwilligers van de clubs kregen bij de uitreiking een symbolische waardecheque en een bos bloemen overhandigd door de Supermarktmanager van de winkel. In totaal hebben maar liefst 139 clubs een geldbedrag gewonnen.

Club is Koning Verdubbelaar was een tijdelijke campagne waarbij clubs kans maakten op een extraatje, bovenop het bedrag dat zij eerder al bij elkaar hadden gespaard. Met Club is Koning kunnen zij namelijk het hele jaar door hun clubkas spekken bij supermarkt Vomar. Door het koppelen van hun klantenkaart aan de club wordt namelijk altijd 0,5% van het totaalbedrag aan boodschappen apart gezet voor de club. Zo worden clubs het hele jaar door financieel ondersteund.

WINNAARS IN HET ZONNETJE In 41 Vomar-winkels vond zaterdag 22 oktober een prijsuitreiking plaats voor 139 clubs. De waardecheque werd door de clubs dankbaar in ontvangst genomen. Veel clubs hebben al nagedacht over een mooie bestemming voor dit geld. Zo zijn er clubs die hiervan nieuwe sportmaterialen gaan aanschaffen, worden er verenigingsavonden gepland en zijn veel clubs van plan om iets te gaan organiseren voor de vele vrijwilligers die zich wekelijks inzetten voor de club. Een mooi resultaat dus!

advertentie

Meest gelezen