Afbeelding
Repaircafé Vogelenzang

Repaircafé Vogelenzang volgende zaterdag geopend

Bloemendaal

VOGELENZANG Repaircafé Vogelenzang is op zaterdag 21 mei weer geopend  in het Dorpshuis in Vogelenzang aan de Henk Lensenlaan. Inwoners kunnen daar terecht voor reparaties aan huishoudelijke producten zoals stofzuigers, koffiezetters, speelgoed, audioapparatuur, kleine fiets reparaties et cetera.

De verschillende handige reparateurs zijn niet bang om willekeurig welk toestel of apparaat open te maken om te zien of herstel mogelijk is. In gemiddeld 65% van de gevallen is volledige reparatie mogelijk, soms is advies voldoende maar het kan ook zijn dat er onderdelen besteld moeten worden. Helaas zijn er altijd producten waar de reparateurs niets meer voor kunnen doen maar dan weet men in elk geval zeker dat iets niet ten onrechte wordt afgeschreven. Want zomaar weggooien is niet meer van deze tijd.

Ook voor kleine kledingreparaties en voor bijouterieën kan men hier terecht. Er wordt een eerlijk vrijwillige bijdrage gevraagd, óók als na de nodige inspanning reparatie niet mogelijk blijkt. Het Repaircafé is geopend van 10.00 tot 13.00 uur maar verzoekt bezoekers om na 12.30 uur geen nieuwe reparaties meer aan te bieden.

In geval van vragen over een eventuele reparatie kan men een bericht sturen naar repaircafevogelenzang@yahoo.com of bel 06-53561413.