Avondvierdaagse Velserbroek.
Avondvierdaagse Velserbroek. Aangeleverd

Velserbroek wandelt weer de avondvierdaagse

IJmuiden

VELSERBROEK Velserbroek wandelt weer de komende week. Van dinsdag 28 juni tot en met vrijdag 1 juli organiseert dorpsvereniging Velserbroek weer de avondvierdaagse in en rondom Velserbroek. Hierdoor kan er tussen 18.00 en 21.00 uur ’s avonds door weggebruikers enige overlast worden ervaren wanneer grote groepen lopers oversteken op diversen punten. Verkeersregelaars van het evenement leiden alles in goede banen en de organisatie vraagt hiervoor begrip.

Op vrijdag 1 juli tijdens de intocht tussen 19.00 en 21.00 uur zullen de wandelaars in een grote optocht lopen vanaf de Westbroekerplas naar het Vestingplein in het centrum en zal het daardoor extra druk zijn op de route. De organisatie verzoekt buurtbewoners om op vrijdag tussen 15.00 en 21.30 uur niet hun auto te parkeren op de parkeerplaats op het Vestingplein vanwege de festiviteiten en finish daar van de avondvierdaagse.

Voor wandelaars die nog willen mee lopen kan men zich dinsdag 28 juni nog opgeven in de hal van het Polderhuis aan het Vestingplein. Kosten per deelnemer is 7 euro. Meer informatie is te vinden op facebook of website www.dorpsverenigingvelserbroek.nl.

advertentie