In het Pieter Vermeulen Museum is nu een dino tentoonstelling aan de gang, maar ook diverse (kinder) activiteiten.
In het Pieter Vermeulen Museum is nu een dino tentoonstelling aan de gang, maar ook diverse (kinder) activiteiten. pixabay

Creatief met Dino’s in het Pieter Vermeulen Museum

IJmuiden

DRIEHUIS Donderdagmiddag 11 en 18 augustus van 13.00 – 14.00 uur kunnen kinderen volop creatief bezig zijn tijdens speciale dino-knutselmiddagen in het Pieter Vermeulen museum in Driehuis. 

Onder begeleiding van een vrijwilliger staat er elke donderdag een andere creativiteit centraal. Zo kunnen kinderen op 4 augustus een dino-model van papiermaché beschilderen, op 11 augustus een dino-schilderij maken en op 18 augustus kunnen ze een eigen dinoknuffel maken.

De activiteiten zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar met begeleiding van een volwassene en kost 3 euro naast de entree voor het museum. Na de creatieve bezigheid is er de mogelijkheid om met een speurtocht en vele spelletjes de spannende, interactieve tentoonstelling ‘DINO’S’ te ontdekken.

Enthousiast geworden? Voor alle gezinsleden kan er een tijdslot gereserveerd worden voor het museum op de website en bij de kassa kan op deze dagen de knutselactiviteit voor de kinderen afgerekend worden. Er is gedurende dit uur plek voor ongeveer 15 kinderen. Vol is vol. Dus wie het eerst komt…. Meer informatie op www.pietervermeulenmuseum.nl.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie