Afbeelding
www.bertilvanbeek.nl | Castle Christmas Fair

Voorbereidingen Castle Christmas Fair in volle gang

IJmuiden

VELSEN-ZUID De voorbereidingen voor de Castle Christmas Fair zijn in volle gang. Op de historische Buitenplaats Beeckestijn te Velsen-Zuid wordt van 17 tot en met 20 november dé kerst- & lifestyle fair van Noord-Holland gehouden.

Wederom wordt er uitgepakt met leuke stands, winterse lekkernijen, inspirerende workshop, sfeervolle (big)bands en (kerst)koren.
Geniet van ruim 130 verkoop- en culinaire stands met vele lokale bedrijven en ambachten maar ook internationale merken. Naast typische kerstartikelen zijn er ook uiteenlopende producten op het gebied van lifestyle, mode en wonen. Verspreid over het evenemententerrein zijn wederom meer dan 50 liveoptredens gepland, waaronder diverse Big Bands en lokale koren. Reden genoeg om onder het genot van een glühwein of warme chocolademelk de fair te verkennen.

Begin de gezelligste tijd van het jaar in stijl met dé kerst- en lifestyle fair van Noord-Holland.

Wie tickets heeft van de editie 2020/2021 (toen het evenement niet doorging), kunnen deze tickets gebruiken voor deze editie. De tickets blijven gewoon geldig. Voor vragen of meer informatie, kijk op castlechristmasfair.nl.

Sfeerimpressie van 2019:


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie

Meest gelezen